Xlash

Effektivitet: 9/10

Orsakar inte allergier: 8/10

Pris: 4/10

Ingredienser: 9/10

Totalt betyg: 7.5/10

Våra expertrecensioner

Serumet utvecklades främst för personer som vill förbättra sina ögonfransars utseende. Xlash är väldigt populärt över hela världen och anses vara den effektivaste produkten. Den är designad för att stärka fransarna och stimulera deras tillväxt, till exempel efter kemoterapi.

Produkten utvecklades av en grupp experter inom fälten kosmetologi och dermatologi. För att skapa näringsämnet användes flera recept från fjärran östern, och tack vare detta ger serumet näring åt fransarna och gör dem även mörkare. Innan du köper produkten ska du läsa tillverkarens information. Det är inte alla som kan använda produkten utan att få biverkningar.

Recensenter sa att produkten var bra. Över 70% av de som svarade hävdade att den gav önskad effekt, men ungefär 30% behövde vänta mycket längre för att se en förändring än vad som hade utlovats av tillverkaren. Tyvärr fanns det många motsägelser – när du inte kan använda serumet. Detta gäller särskilt gravida kvinnor eller kvinnor som ammar, samt personer som lider av problem med blodtrycket. Produkten är lättillgänglig, men priset lämnar mycket kvar att önska. Du borde fundera på om det verkligen är värt att betala för mycket för en välkänd produkt, när den har samma effektivitet som Nanolash.

Innan serumet används ska du tvätta av ditt smink noggrant, helst med vatten. Om du använder linser ska du ta ur dem. Applicera Xlash en gång om dagen, helst innan du går och lägger dig. Ett penseldrag precis vid franslinjen räcker för att produkten ska fungera. Var försiktig, om produkten hamnar i ögat kan det orsaka irritation och allvarlig brännande känsla i ögonen.

Produkten är väldigt populär eftersom att den är så lättillgänglig. Våra experter har bekräftat dess effektivitet, men den är lika bra som Nanolash. Enligt majoriteten av dem som svarade sa att priset är för högt; de flesta av dem sa att de inte skulle spendera den summan för en här sortens kosmetika.

Ett paket räcker för ca fem månaders daglig användning, men det finns fortfarande produkter av samma kapacitet och effektivitet, men till betydligt lägre pris. Tillverkaren rekommenderar att man tvättar bort produkten genom att endast använda vatten, inte med sminklotioner.

* De presenterade resultaten är individuella resultat. Att uppnå sådana resultat är inte garanterat.

Related Posts

Add Comment