Neulash

Effektivitet: 6/10

Orsakar inte allergier: 8/10

Pris: 5/10

Ingredienser: 8/10

Totalt betyg: 6.8/10

Våra expertrecensioner

M2 Lashes är ett ganska populär näringsämne som är till för att stärka både ögonfransar och ögonbryn. Som de flesta andra tillskotten av den här sorten ska den appliceras en gång om dagen, helst på kvällen. Produkten är inte lika välkänd som Nanolash eller Revitalash, eftersom den endast kan köpas på apotek. Trots detta är den väldigt populär tack vare sitt låga pris.

Den är idealisk för personer som lider av deras ögonfransar faller av eller om de är svaga, det funkar även bra för dem som har gått igenom kemoterapi. Enligt våra undersökningar gör inte det här tillskottet fransarna alltför tunga och försvagar inte fransarna mer, vilket är fallet för många andra kosmetika av den här typen.

Näringsämnets ingredienser är inte bara designade för fransarnas näring, utan även för att stimulera deras tillväxt. Effekten är inte densamma för alla dock. Produkten bör användas varje dag innan du går och lägger dig. Det är nödvändigt att använda den regelbundet för att få ett effektivt resultat. Trots att det är den billigaste av produkterna i vår rankning så bör du veta att trots priset för kosmetikan så har den låg effektivitet.

Fler än 80 % av de som svarade noterade en förbättring av tillståndet av deras fransar efter att de använt Nanolash. Vad gäller M2 Lashes, är det bara 70 %. Effekterna syns efter en längre tid än med Nanolash. Vad gäller M2 Lashes, borde resultaten komma efter ca två månader. Över 70 % av användarna bekräftade att den gjorde deras ögonfransar längre och gjorde att de slutade falla av. Effekten håller inte så länge dock.

Denna kosmetika ska du applicera varje kväll efter att du tvättat av ditt smink ordentligt. Du bör göra detta med vatten då näringsämnet kan skapa en kemisk reaktion med sminkborttagningsmedlet. Innan applicering ska du ta ur dina linser. Du bör lägga serumet vid ögonfransarnas rot, med ett penseldrag. Var försiktigt så att serumet inte hamnar i ögat.

Om du jämför med annan kosmetika av den här sorten rankar M2 Lashes på en genomsnittlig nivå. Detta är inte det lägsta betyder en kosmetika av den här typen har fått, men det är värt att fundera på om det är bättre att spendera lite mer för effektiviteten eller ta en risk och luras av det låga priset. Serumet kommer inte göra så att dina ögonfransar ser ut som gardiner. För att få resultat måste du vara förberedd på att använda serumet regelbundet och under en längre tid.

* De presenterade resultaten är individuella resultat. Att uppnå sådana resultat är inte garanterat.

Related Posts

Add Comment