Revitalash

Effektivitet: 9/10

Orsakar inte allergier: 8/10

Pris: 5/10

Ingredienser: 9/10

Totalt betyg: 7.8/10

Våra expertrecensioner

Produkten designades för personer som vill förbättra sina ögonfransars utseende. Serumet har fått mängder av fans runtom i världen. Dess formel är baserad på naturliga ingredienser, så den orsakar sällan irritation i ögonen. Produkten har testats av specialister inom fälten kosmetologi och dermatologi, så vi är säkra på att den är helt säker för din hälsa.

Kosmetikan gör ögonfransarna kraftfullare, längre och mörkare. Resultaten som uppnåddes vid användandet fick väldigt bra betyg av våra testare. Ögonfransarna har blivit längre och mer framträdande, vilket är särskilt märkbart hos människor som har svaga ögonfransar som ramlar av. Över 80% av de som svarade betygsatte kosmetikan på samma nivå som Nanolash. Ägarpriset gör att Nanolash är att föredra, då effekten nästan är identisk till den Revitalash ger. Var försiktig när du applicerar kosmetikan då det kan orsaka irritation i ögonen om det inte hanteras ordentligt. Produkten kan hamna i ögonen.

Kosmetikan bör användas efter att ha tvättat av ditt smink noggrant med vatten. Innan du applicerar kosmetikan måste du också ta ur dina linser. Tillverkarna rekommenderar att du använder kosmetikan under natten. Produkten ska appliceras ordentligt vid ögonfransarnas bas med ett enda penseldrag.

Revitalash har godkänts av våra experter och testare och är en väldigt bra produkt. Den irriterar inte ögonen såvida det inte nuddar själva ögat. Det orsakar inte allergier. Du behöver inte vänta alltför länge på att se det första resultatet. Ha tålamod, då inte alla uppnår samma resultat inom samma tidsram.

Det enda kriteriet som gör att kosmetikan är något sämre än Nanolash är priset, som är för högt för en kosmetika av den här typen. Det räcker dock i flera månader, men det är ändå en ansenlig kostnad.

* De presenterade resultaten är individuella resultat. Att uppnå sådana resultat är inte garanterat.

Related Posts

Add Comment