Neulash

Effektivitet: 7/10

Orsakar inte allergier: 8/10

Pris: 8/10

Ingredienser: 6/10

Totalt betyg: 7.3/10

Våra expertrecensioner

Det här serumet slår popularitetsrekordet i USA, där det utvecklades. Dess mål är att återställa dina ögonfransars spänst. Många kvinnor klagar på sina ögonfransars svaghet efter en dags användning av maskara eller annan kosmetika.

Neulash gör fransarna betydligt längre och tjockare tack vare sina naturliga ingredienser. Kosmetikans fördel är att den också användas efter en kirurgisk ögonfransförlängning, vilket kan påverka fransarnas tyngd. Produkten påverkar inte limmet som används under en sådan behandling. Produkten kan köpas från många online butiker och i vissa apotek.

70% av våra testare har hävdat att serumet var väldigt effektivt. Tyvärr var ögonlocken ömma och ögonen röda hos många av dem under de första veckorna. Flera tvingades sluta testa produkten då irritationen i ögonen var så stark att det förhindrade alla dagliga aktiviteter. Produkten är väldigt dyr, trots att dess effektivitet kan jämföras med Nanolash, som är betydligt billigare.

Innan vi kan kosta på oss så mycket bör vi kolla om serumet kan orsaka en stark allergi. Produkten borde användas dagligen, vilket kan vara lite tjatigt. Man måste också följa hur mycket som ska appliceras under dagen för att inte orsaka en allergisk reaktion.

Använd produkten en gång om dagen, helst innan du lägger dig på kvällen. Detta är väldigt viktigt, eftersom ingredienserna penetrerar de djupare hudlagren under natten. Innan du applicerar den ska du tvätta bort ditt smink och ta ur dina linser. Man applicerar kosmetikan med ett penseldrag längs med franslinjen, så att kosmetikan inte kommer in i ögat. Den ska användas i ca tre månader.

Produkten är väldigt populär trots priset. Det är värt att anmärka att dess effektivitet är densamma som ett näringsämne – Nanolash, vars pris är mycket lägre. Det är värt att fundera på om det är värt att betala för mycket för samma effekt. Enligt våra testare uppnådde kosmetikan resultat som var annorlunda då och då, så det är omöjligt att avgöra om resultaten kommer synas efter tre veckor eller inte.

Enligt våra experter och testare är kosmetikan effektiv även om dess pris kanske skrämmer många kunder. Ett betydande antal personer som svarade har hävdad att de vill köpa produkten om det hade kostat mindre.

* De presenterade resultaten är individuella resultat. Att uppnå sådana resultat är inte garanterat.

Related Posts

Add Comment